Vištiena

Palyginti su kitomis mėsos rūšimis, vištiena turi daug pranašumų: mažai riebalų – net iki 40 proc. mažiau nei kiaulienoje ir daug baltymų – iki 10 proc. daugiau nei kiaulienoje. Vištienoje gausu žmogaus organizmui būtinų ir nepakeičiamų aminorūgščių (valino, leucino, lizino, metionino, triptofano, fenilalanino, treonino), kuris skatina ląstelių atsinaujinimą. Aminorūgščių kiekiu vištiena prilygsta jautienai. Kadangi ši mėsa lengvai virškinima, ji itin naudinga sparčiai augantiems vaikams, sportininkams bei protinį darbą dirbantiems asmenims. Kadangi vištiena neriebi, ją tinka valgyti ir laikantis dietos.


Pasirinkite norimą produktą
Susisiekite su mumis
Tel.: 867373266
© 2012 Visos teisės saugomos
Kūrybinė grupė: LIMPUS